Kussen nekklachten

Traagschuim kussens hebben veel voordelen. De kussens van P-Health worden specifiek ontwikkeld om meer comfort te bieden – voor mensen zonder klachten (en dus om die klachten te voorkomen), maar ook voor mensen met bijvoorbeeld nekklachten of rugklachten. Kan een traagschuim kussen dit oplossen?

Nekkussen

Een nekkussen is een goede manier om comfortabel te reizen of te werken. Een nekkussen van traagschuim ligt om je nek heen, en ondersteunt deze waar nodig. Door de unieke U-vorm van het traagschuim nekkussen, is er een 360 graden ondersteuning voor uw nekspieren. Een dergelijk kussen is dan ook erg comfortabel voor tijdens het reizen of voor op kantoor. 

Traagschuim (geheugenschuim) is een uniek materiaal dat door middel van druk zich aanpast qua vorm. Dat houdt in dat een nekkussen zich precies vormt naar uw nek en rugspieren, en deze ondersteunt waar de meeste druk zit. Dit zorgt voor het extra comfort, dat een ‘normaal’ nekkussen niet zal kunnen geven.

Een nekkussen van P-Health is dus bij uitstek een kussen tegen nekklachten.

Ortopedisch kussen

Een kussen zonder goede kern kan te hard zijn, of juist te zacht. Dat betekent dat deze niet genoeg ondersteunen, en u dus niet erg fit wakker wordt. Een orthopedisch kussen is gemaakt van traagschuim, dat zich vormt naar de contouren van uw lichaam. Deze extra ondersteuning voorkomt niet alleen nekklachten of rugklachten, maar kan ze ook helpen wegnemen; het contact met uw nek en rug wordt verdeeld over het kussen, waardoor de druk een stuk lager is.

Onze orthopedische kussens >

Hoofdkussens nekklachten

Er zijn ook veel mensen die nekklachten hebben doordat het hoofdkussen niet goed is. Van alle kussens die gebruikt worden (bijvoorbeeld tijdens het werken of reizen) zijn de hoofdkussens voor tijdens het slapen het meest belangrijk om nekklachten en rugklachten te voorkomen. Zorg er dus voor dat u kiest voor een hoofdkussen van goede kwaliteit, hier zal u op de lange termijn de vruchten van plukken.

Bekijk onze hoofdkussens >