Over P. Health

P.Health is een afkorting van 'Providing Health'. Dat wil zeggen dat de producten van P.Health ernaar streven de gezondheid te bevorderen.


P.Health filosofie: 24 uurs bescherming voor wervelkolom in alle omstandigheden

P.Health is een toonaangevend kwaliteitsmerk gespecialiseerd in geheugenschuim kussens om rug en nekklachten te voorkomen. Een dag met 24 uur kan worden onderverdeeld in slaap, werk en rust. Bij iedere tijdsperiode is er verschillende behandeling voor wervelkolom nodig, maar ondertussen zijn deze drie periodes complementair voor onze algehele gezondheid. Elk product van P.Health is ergonomisch ontworpen om maximale ondersteuning te bieden aan de wervelkolom en uw gezondheid te behouden. Het geheugenschuim (of ook wel traagschuim genoemd) vermindert stress, bevorderd de bloedcirculatie, houdt de wervelkolom gezond en verbetert de kwaliteit van slapen, werken en reizen.


Toonaangevende technologie

P.Health gebruikt geheugenschuim, of ook wel traagschuim genoemd. Geheugenschuim bestaat uit Polyether polyurethaan met unieke visco-elastische eigenschappen en een hoge dichtheid zodat het zich goed aanpast aan het lichaam. Daardoor verminderd P.Healht prodcuten stress en bevorderd het de bloedsomloop.


Veilig en betrouwbaar

De P.Health kussenkernen zijn getest door 'National Rehabilitation Auxiliary Equipment Quality Supervision and inspection center'. De elasticiteit van het geheugenschuim is geoptimaliseerd voor het menselijk lichaam.

P.Health kussenhoezen zijn getest door 'National Fiber Quality Supervision and Inspection Center', waarin de formaldehyde-gehalte, pH-waarde en de kleur vastheid zijn gespecificeerd in de 'National Safety Technical Code' voor textielproducten (nummer: GB18401-2003, FZ/T01057.2-2007). 

De materialen bevatten geen gevaarlijke stoffen.